Zaterdag 30 maart 2012

Wat een luxe! Vanmorgen kwam osteopaat Gudrun met haar behandelingstafel tot bij mij thuis. Al enkele weken word ik ’s ochtends wakker met 2 lamme armen. Gudrun nam me eens goed onder handen om dit probleem op te lossen. Een ruim uur was ze met me bezig om de geblokkeerde spieren los te krijgen met technieken die ik nog nooit eerder toegepast kreeg. Het ging enorm diep en kwam nog maar eens tot besef dat alles met elkaar verbonden is.

Namiddag vertrokken richting kust om de voorstelling van Sport storries bij te wonen. Ook deze keer was het bangelijk goed, en voor mij een wel zeer speciale editie!

Gella bracht net zoals een tijd geleden in Heist op den Berg haar sport storrie. Ze bracht weer het mooie verhaal van onze gelijkenissen.

   

 

 

Ik mocht na haar verhaal ook plaats nemen op het podium en had een gesprek met Gella en Stef. Gella haalde mijn droom om ooit naar Japan te gaan aan en gaf me een enveloppe. Ik opende hem en zat met een mond vol tanden toen ik het vliegticket voor Japan eruit haalde. Mijn jeugddroom komt uit! Als kind toen ik de bruine gordel Jiu-jitsu had raakte ik helemaal weg van Japan. Ik wilde mijn matras op de grond en met stokjes eten kon ik als de besten! Deze passie blijft nog steeds hangen en droomde ik ervan om ooit deel te nemen aan de Oita halve of hele marathon. Nu zal deze droom werkelijkheid worden.

Toen ik de enveloppe opende was ik even sprakeloos en ervan gedaan zoals mijn gouden finish op de spelen in Londen. Ongelofelijk, waaaaw!!!!!!