Zaterdag 30 augustus 2014  

Ik ben wat buiten risico gevaar en mag naar de afdeling medium care. De verpleging zijn toffe mensen en er is een losse sfeer. Het is deels Nederlandstalig en deels Franstalig. Goed om mijn beste Frans nog eens boven te halen wat lang geleden was!

Ik kreeg een mooie kamer met nog net zicht op 1 bol van het Atomium ik noemde het mijn honeymoon suite. De verzorging van de wonden is zelfs met zware pijnstillers zeer pijnlijk. Alle windels werden los geknipt en verbanden plakten in de wonden. Een heuse nachtmerrie ! Het dode vel werd er weer stukje per stukje afgeplukt en ontsmet, ik gruwel er nog steeds van! De pijn is haast onuitstaanbaar ik schreeuwde het vaak uit van de pijn. Opnieuw werd alles ingezalfd en vol vetverband gebracht.

Namiddag kreeg ik heel wat bezoek over de vloer wat voor wat afleiding zorgde. Ook de massa’s mailtjes en Facebook steunbetuigingen en kaartjes gaven een zeer deugddoend warm gevoel!

IMG_5217