Zaterdag 27 december 2014

Oh boy, ik heb een mega slechte nacht achter de rug. Alles begon gisteren avond in de bar waar ik heel even het bewustzijn verloor. Mijn vriendinnen brachten me naar de kamer en zorgden ervoor dat ik veilig in bed lag. Het was de receptionisten aan het oor gekomen dat ik onwel was geworden en die kwamen op mijn kamer gestormd om te kijken wat er gaande was. De drie Belgische dames legden uit wat er aan de hand was en zeiden nog dat ik absoluut geen ambulance wilde.

De 3 mensen van Sands Beach wilden kost wat kost bij me blijven en vertrokken mijn Belgische vrienden terug naar de bar tot ze nog geen uur later een ambulance zagen stoppen en haastten zich naar mijn kamer om te voorkomen dat ze me mee zouden nemen. 1 van hen sprak vloeiend Spaans en kon alles uitleggen. Natuurlijk wilden ze me meenemen waar ik koppig neen op bleef zeggen. De dokter wist niet goed wat te doen en was zeer ongerust. Hij zei dat als ik in het hotel zou blijven ik tegen de ochtend dood zou zijn of een plant maar ik wist uit ervaring wel beter. Met tranen in de ogen is de dokter en zijn 4 collegas vertrokken. 3 personeelsleden van Sands Beach en af en toe de dame van security zijn de hele nacht bij me gebleven. Vanmiddag begon ik me eindelijk beter te voelen maar was natuurlijk door op van de mega rotte nacht.