Zaterdag 25 januari 2014

Om half drie vanmorgen liep mijn wekker af en was meteen klaar wakker! Mijn kledij had ik sinds gisteren al aan dus dat was al tijd uitgespaard. Ik keek alles nog eens snel na zodat ik niets zou vergeten.

Papa was zo lief om me zo vroeg in de ochtend om niet te zeggen nacht me richting luchthaven in Zaventem te brengen.

Mijn hele hebben en houden werd op de band gezet en vanaf toen ging het er heel relax aan toe voor mij. Aan boord van het Thomas Cook vliegtuig was ere en oude bekende steward aan het werk. Wat leuk om hem na al die tijd weer te zien! Het was een zeer aangename vlucht. De assistentie in Lanzarote luchthaven was een andere zaak. 1 Assistent voor 2 personen is niet echt een goed idee, wat een gesukkel jongens toch!

In het Sands Beach resort werd ik weer zeer warm onthaald, zalig gewoon! Ik kreeg een bungalow aangewezen aan het grote trainingszwembad. Heerlijk om de atleten baantjes te zien trekken!

Mijn baclofenpomp is in alarm gegaan. Het is best wel akelig als er iets in je buik loopt te piepen! Ik ben er niet gerust in moet ik eerlijk bekennen!