Zaterdag 21 februari  2015

Carnaval is iets wat hier in Lanzarote echt leeft. Deze periode is er elke week in een andere stad of dorp een stoet. Vandaag ging deze door in Puerto del Carmen. Gina de Zorgkundige van Sadiv pikte me deze namiddag op en reden naar The place to be. Er was alvorens de stoet begon al veel ambiance. De enige spelbreker was de wind. Sadiv had speciaal een verhoogd overdekt podium geplaatst voor alle mindervaliden. De wind deed heel de tent wapperen wat een schrikwekkend geluid maakte. Daar bleef bibi niet onder zitten hoor 😉! Bij momenten schrok ik dat de rukwinden me haast achterover kiepten met de rolstoel!
De stoet was super mooi om te zien en deed me af en toe aan Rio denken. Ook de allerkleinsten onder hen maakten deel uit de stoet. Keiiii schattig die kleine prutskes verkleed en geschminkt te zien lopen in de stoet of al zittend in de buggy. De stoet begon om 17u en om 19u was ze nog steeds aan de gang en had ik het wel gezien eigenlijk. Gina bracht me weer veilig naar casa Sands Beach.