Zaterdag 19 december 2015

Vanavond vond het sportgala plaats in Brussel. Meter Lieve Bullens vergezelde me op deze bijzondere avond. Na de receptie mochten we plaats nemen aan de genummerde tafel die we bij het binnen komen aangewezen kregen. Lieve en ik kregen de eer de tafel te mogen delen met Hein en Charline van Snick (judoka) en hun partners. Eerst werd de belofte van het jaar en de ploeg van het jaar voorgesteld. Hein mocht de trofee van coach van het jaar in handen nemen. Totaal niet verwacht kreeg ik de titel en trofee Paralympiër van het jaar overhandigd door Gella Vandecaveye. Ik was zo overdonderd en had het totaal niet verwacht met als gevolg dat ik super emotioneel was. Dit was echter niet de enige verassing: ik mocht ook nog eens de Life achivement aword in ontvangst nemen van Peter Piet den Boer. Wat zo speciaal was was dat meter Lieve Bullens me vergezelde deze avond en riep haar even op het podium. Wat als media Peter en meter begon in 2007 stonden ze me nu 8 jaar later nog steeds bij! Wat een zalig gevoel! Sportman werd voetballer Kevin De Bruyne en sportvrouw van het jaar Delphine Persoons. Beiden waren niet aanwezig vanavond. Helaas pindakaas. Ik had alleszins een avond om nooit meer te vergeten!