Zaterdag 1 december 2012

Mmmmmmmmmmmmmmm heerlijk zo ’s morgens een zalig zonnetje op je smoel bij het open trekken van de gordijnen! Na het ontbijt pompte ik de banden van mijn wheeler weer op en smeerde me in met zonnecrème en de BES&T sportmassage crème, wrong mezelf in het smalle zitje van mijn wheeler. Trainen is geen opdracht maar genieten geblazen van de eerste tot de laatste minuut!

Na een deugddoende douche werd ik opgepikt door een vriendin van Heidi en reden naar haar woning. Onderweg genoot weer van de mooie uitzichten. Ons Heidi had de dafalgan (cava) al kou gezet. Het werd een heus vrouwen namiddagje met lol gegarandeerd!

Bangelijk lekkere vis met zoete aardappel vers uit de oven. Mmmmmmmmmmm, jongens dat is om duimen en vingers af te likken!

Tijdens de afwas zag ik een wasknijper liggen en kreeg plots zin om het zotteke uit te hangen. Tranen liepen over onze wangen van het lachen!

Tijdens de afwas zag ik een wasknijper liggen en kreeg plots zin om het zotteke uit te hangen. Tranen liepen over onze wangen van het lachen!

Ik kon de verleiding niet weerstaan om een wasknijper aan Zenn’s oor te hangen. Ze wilde ermee spelen. Het was zo lachwekkend hoe ze de wasknijper wilde vangen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Buiten in het prachtige tuintje konden we nog nagenieten van de zon.

Ons Zenn had het ook naar haar zin. Als de bbq aan zou zijn hadden we bijna hot dog 😉

Ons Zenn had het ook naar haar zin. Als de bbq aan zou zijn hadden we bijna hot dog 😉

Heidi bracht me terug naar casa Sands Beach zodat ik mijn rust even kon nemen voor we weer samen op pad zouden gaan naar het optreden van Angie.

Een schoonheidsslaapje deed deugd en had ik weer nieuwe energie om ’s avonds op pad te gaan.

Heidi klopte op mijn raam. Toen we de receptie passeerden om naar de auto te gaan maakten we wel iets mega grappig mee

Blijkbaar was er vanavond in de bar een show met papegaaien. Ons Zenn liep zoals altijd los. Aan de receptie hoorde ik plots een vrouw gillen. Ooooooooooooooooh nee, Zenn wilde met de vogels spelen. Een papegaai viel letterlijk van zijn stokske van het schrikken. Zenn kwam gelukkig onmiddellijk terug. Voor hetzelfde geld nam ze papegaai op grootmoeders wijze op haar menu. De vrouw was heel erg boos op ons. Het zal wel meer van het verschieten zijn. Wij schaterden nog lang na met het zicht van de vogel die van zijn stokske viel!

Wat verderop op een mooi gezellig pleintje hoorden we de warme doordringende stem van Angie, mmmm het was genieten geblazen van haar optreden!

Amai, ik had weer een zalige dag!