Woensdag 8 juli 2015

Man, man wat voelde ik me vanmorgen slecht toen de verpleging arriveerde! Met heel veel moeite geraakte ik na de verzorging uit bed en puur op karakter koppelde ik het motortje aan mijn rolstoel om naar het Wit/Geel kruis te bollen. Alle hobbeltjes en bobbeltjes in de weg deden verschrikkelijk pijn. Vandaag was het blijkbaar zeer moeilijk geprikt te worden! Door 4 verschillende verpleegsters zat het infuus na de 8ste prik eindelijk juist. Ik voelde me verschrikkelijk slecht en kon niets binnen houden. Sophie zou deze namiddag bij me langs komen om leuke dingen samen te doen maar omdat met al dat gedoe met de Baxter alles was uitgelopen hing ik bij haar aankomst nog wel een tijdje vast aan dat ding. Sophie had er niet beter op gevonden om dan bij mij thuis alles eens als een goede fee te gaan poetsen! Zalig he! Nadat ik verlost werd van de Baxter hebben We gewoon lekker liggen luieren.