Woensdag 5 december 2012

Tijd om afscheid te nemen van mijn Sands Beach family! Ik moet eerlijk bekennen dat de zin om weer naar het koude België te keren ver te zoeken was.

Na het ontbijt pikte Chaxi me op om me met mijn hele hebben en houden naar de luchthaven van Arrecife te brengen.

In de luchthaven kwam Heidi me ook nog een afscheidsknuffel geven. Hier nam ik afscheid van mijn Lanzarotse schatten

Ik mocht mijn plaatsje vooraan in het vliegtuig weer innemen. In Las Palmas werd er een tussenlanding gemaakt waar alle passagiers van het vliegtuig moesten voor een poetsbeurt van het vliegtuig. Zenn en ik mochten blijven zitten.

Met een schoongepoetst vliegtuig waren we klaar voor de ongeveer 4u durende vlucht richting België.

Ja watte zeg! Op Belgische bodem was het als het ware dat ik in een mega grote diepvriezer beland was brrrrrrrrrrrrrrrrrrr, ma zo koud zeg! Papa stond me al op te wachten om me weer veilig tot in Diest city te brengen.