Woensdag 30 april 2014

Gisteren had ik weer een nare ervaring tijdens de training. Het begon goed en kon mooie tijden rijden tot ik plots het bewustzijn verloor tijdens mijn training van hetgeen wat ik erna gedaan heb kan ik mij niets meer herinneren. Coach Jo vertelde me achteraf dat hij het al zo raar vond dat ik zigzag over de lijnen reed.  Pas bij het rijden van de laatste 400m van mijn training was ik weer echt bij mijn positieven en knalde ik er met een zeer hoge snelheid op los! Wat geeft dit een fantastisch gevoel naar aankomend wedstrijd seizoen!
Voor de rest van de dag nam ik goed mijn rust en bleef hetgeen wat er op de piste gebeurt was me toch wel in het hoofd hangen.
Vandaag kan ik me gelukkig alles wel herinneren van de alweer mega training! Bij het rijden van de 1500m haalde ik zelfs een maximum van iets meer dan 26km/u, dan kriebelt het van euforie over je hele lijf!
Na het middagmaal genoot ik van mijn welverdiende rust en s avonds kraakten we met onze toffe bende een flesje dafalgan “cava”. Wat een geweldige dag!