Woensdag 26 augustus 2015

Vanmorgen deed ik een supertraining samen met coach Jo wat me een super goed gevoel gaf. Gisteren nog met koorts de hele dag in bed en nu zo goed kunnen trainen. Alle frustraties, emoties en angst weer van me afgeklopt letterlijk door te kloppen tegen mijn hoepels van mijn wheeler.
Veel tijd om te douchen en me om te kleden had ik niet. T was van de rap rap vandaag want tegen de middag werden we bij VIGO in Heverlee verwacht voor wel iets heel bijzonder! Ik kreeg de grote eer om als eerste in de Benelux de Rex staprobot mocht uittestten. Deze robot werd bedacht en ontwikkelt in Nieuw Zeeland en verder afgewerkt in Engeland. Nog voor het grote publiek binnen kwam kreeg ik de volledige handleiding van hoe ik de robot moest gebruiken. 2 stoere binken hielpen me in de robot die toen in zitstand op een stoeltje stond
Ingespen benen van onder tot boven buikband rechtst zeer raar niet duizelig
Stappen traag voor achter zijdelings draai
Iedereen verschoot hoe groot ik was
Mijn moeder werd er heel emotioneel en pinkte een traant weg toen ik met de robot naar haar toe stapte.
Na 2x een half uur stappen voelde ik me duizelig worden en ik besloot weer in mijn rolstoel te gaan zitten veilig op mijn 4 wielen en waar ik 10x sneller mee ga dan de robot!l
Als afsluiter dronken we een lekker glas dafalgan (cava)