Woensdag 25 december 2013

Zo zalig, je kan het je niet voorstellen! Op Kerstdag je gordijnen ‘s ochtends openen en een stralende zon die je recht in de ogen schijnt!

Onmiddellijk na het ontbijt maakte ik me klaar voor mijn training. Till zou me om 9u al op komen pikken met de camionette. Ik was maar net klaar toen hij arriveerde.

We reden weer richting Orzola en parkeerden op precies dezelfde plaats als de vorige keer. Till haalde mijn wheeler uit de camionette en hielp me met mijn transfer. Vanaf dan was het weer genieten en afzien tegelijkertijd. De form zat vandaag niet zo goed als de vorige keer omwille van een pijnlijke nek en triceps maar het genot nam nog steeds de bovenhand Aldus bolde ik verder.

Het was soms echt vechten om de berg op te geraken, maar ons Mie valt nog liever dood dan op te geven Aldus, ju met de geit ;-). Ondertussen weet ik dat de weg mooi en glad is en ben ik al heel wat scheutiger om de berg af te vlammen en haalde zo een top speed van maar liefst 43km/u!!!!!

Met alweer een dikke vette 18km in de armen arriveerden we weer aan de camionette en keerden we terug richting Sands Beach.

Ik was doodmoe.

In het hotel friste ik me op en plofte me neer in de zon aan het zwembad. Zaaaaaaaalig! Het was echt warm, de zon brandde op mijn gezicht.

In plaats van een pet zette ik vandaag mijn Kerstmuts op. Ik was bijlange niet de enige! Zo grappig die Kerstmuts met mensen in bikini en zwembroek!

Vanavond was het grand Kerst diner in het Hacienda restaurant. We kwamen nies tekort, kreeft en al op het menu met liefde gemaakt door de koks en mooi gedekte tafels! Ik had fijn gezelschap van Till! Voor deze speciale gelegenheid dronk ik wijn bij mijn eten. Geen goed idee als je hard getraind hebt en goed gebakken hebt in de zon 😉 het steeg meteen naar bolleke.

In de receptie werkte ik nog even op de computer en wist even niet wat ik zag! Een meisje van ongeveer 8 jaar oud was met de lepel een pot choco aan het leeg eten iuuuuuuuw degoutant vind ik het. Mijn maag keert hier vaak om als ik mensen hier dag in dag uit chips en frieten zie eten!