Woensdag 23 december 2015

Net voor de wekker af zou lopen werden we wakker. Ik belde de ADL assistent op om me te helpen wassen en aankleden. Iets voor zes op afgesproken tijd kwam de verpleegkundige me inspuiten met morfine.
Papa bracht ons met ons hele hebben en houden naar de luchthaven in Zaventem. We zaten iets over het gewicht maar uiteindelijk werd er niet moeilijk gedaan over die ene kilo meer.
We mochten plaats nemen op de eerste rij. Zenn blijkt het precies al gewoon te worden om te reizen met jet vliegtuig. Ze was super braaf! We werden goed in de watten gelegd door de Thomas Cook crew!
Bij aankomst in Lanzarote moesten we tot laatsten wachten om uit het vliegtuig te gaan. Er stond al meteen iemand ons ter hulp die met een speciaal voertuig ons naar de band bracht om de bagage op te pikken en hielp ons hierbij echt luxe!
Andrea stond in de aankomst hal om ons op te komen pikken. Zalig die innige omhelzing met Andrea! Zo fijn om haar weer te zien! Ze bracht ons naar het Sands Beach hotel waar we weer heel warm onthaald werden. It feels like coming home elke keer weer!
We kregen deze keer een mooie bungalow met zich op het 25m zwembad op plaza Verde waar we tot de laatste zonnestraaltjes op ons terras konden genieten. Echt zalig! Nadat we onze koffers uitgepakt hadden konden we beginnen met volop te genieten van ons verblijf in het zalig warme weer!