Woensdag 1 juni 2016

De terugreis en de vele wedstrijden die ik gereden heb zijn toch vermoeiender dan ik dacht. Heb de dag na thuiskomst bijna de hele dag geslapen. Ik was echt stik op! Sinds vandaag heb ik weer energie maar heb echt pijn in boven rug en nek. Het speelt me al van voor de reis parten en is er niet beter op geworden heb zelfs mijn krachttraining niet kunnen volbrengen gisteren. Vandaag ging ik naar fysisch geneesheer Frank Audoor. 5 wervels waren geblokkeerd en werden met een luide krak los gekraakt en in de geblokkeerde spieren werden spierontspanners ingespoten. Dit deden we echt zoals het spreekwoord “tussen de soep en de patatten” er was namelijk een BBQ georganiseerd voor de bewoners van Ado Icarus. Na het voorgerecht wipten we er even tussenuit om naar de dokter te gaan. Als we terug waren konden we onmiddellijk aanschuiven voor de hoofdschotel. Het was super georganiseerd door Sara de assistente die zelfs haar ouders heeft ingeschakeld! Alle assistenten en bewoners waren aanwezig en hadden heel
Veel fun!