Vrijdag 9 november 2012

Na de letterlijk heerlijke vergadering gisteren reed ik met mijn ouders niet huiswaarts maar richting Nederland. Na 2.30u rijden arriveerden we na middernacht op onze bestemming Noordwijkerhout. Mijn hotelkamer was schitterend aangepast voor mensen met een beperking. Zelfs een elektronisch bed was voorzien!

Vanmorgen stond ik met kleine oogjes op. Ik genoot van mijn ontbijt en dan brak het grote moment aan. Op de BeNe Tax and Law days voor al de professionals (van junior t/m partner niveau) werkzaam bij Ernst & Young Belastingadviseurs en Holland Van Gijzen Advocaten en Notarissen in Neder

land en Belgiƫ kreeg ik de eer mijn verhaal te mogen brengen samen met top coache Jacco Verhaeren, die sinds 1993 het Nederlandse olympische zwemteam coached.

Er zaten 1000 mensen aandachtig naar mijn verhaal te luisteren dat ik in het Engels bracht. Ik had niets voorbereid, maar toch verliep het allemaal geweldig goed!