Vrijdag 5 oktober 2012

Ik heb nog steeds verschrikkelijk veel last van een pijnlijke rug. Ik heb vannacht bitter weinig geslapen omwille van de pijn!

Geen tijd om te jammeren, ik werd immers bij VIGO in Wetteren verwacht die hun nieuwe toonzaal vandaag officieel openden gekoppeld aan een infodag voor therapeuten. Ik werd er zoals altijd met open armen ontvangen en kreeg de eer mijn Londens paralympisch avontuur te mogen delen met de aanwezigen.

Ik zag er ook enkele oude bekenden van in revalidatiecentrum uz Pellenberg. Onder andere zag ik Diane die tijdens mijn lange revalidatie in stond voor het sport. Zij was de dame van in mijn boek die zei: “gij gaat toch niet mee doen zeker, gij breekt alles af!”

Veel tijd om bij te babbelen had ik niet. Ik werd ook nog verwacht in de studio’s van radio MNM. Ook hier werden we weer geweldig onthaald! Ik mocht er mijn favoriete plaat waar een betekenis achter zat aankondigen. Dan kan ik maar op 1 geweldig nummer komen en dat is het liedje “Rood” van Marco Borsato. Ik  vergeet nooit die geweldige dag toen ik hem ontmoette en hij me wist te vertellen dat ik “de trots van Vlaanderen” als doorzetter van het jaar was!

Rood, de kleur van mijn triatlon outfit waarmee ik de IronMan van Hawaii ging doen.

Deze plaat mocht ik door de micro aankondigen. Ik moest mijn lach inhouden omdat het beeld van mijn vinger die tussen de koptelefoon zat weer in me op kwam.

Na mijn radio optreden reden we na deze drukke fijne dag weer naar huis.