Vrijdag 30 augustus 2013

Oh boy, ik heb een week met bitter weinig slaap achter de rug! Met een gemiddelde van 2 a 3 uur slaap per nacht wordt het zombie effect wel zeer groot!

Vannacht verloor ik wel 5x het bewustzijn omwille van pijn! De nachtverpleegster deed super haar best om het me zo comfortable mogelijk te maken!

Na de kiné maakte ik me klaar om voor het weekend naar huis te keren. Ik had voor de rest van de dag zo’n mooie planning maar moest alles omwille van de pijn en omdat ik me zo slecht voelde annuleren. Het prachtige project ve To Improve waar ik fiere meter van ben, daar zou ik een vertel moment hebben met de kinderen, maar moest jammer genoeg pas geven.

Vanavond zou ik Gella Vandecaveye gaan steunen voor haar grote sprong, maar dat was ook jammer genoeg niet haalbaar.

Toch forceerde ik me om naar het fantastische Villa Clemantina het geintegreerd kinderdagverblijf voor minder valide en valide kindjes tesamen, waar ik ook fiere meter van ben een kijkje te gaan nemen op hun kunst expo! Op het hele domein stonden prachtige kunstwerken tentoon gesteld die tvv Villa Clemantina verkocht zullen worden.

Iedereen kan deze prachtige werken komen bewonderen tot en met 8 september.