Vrijdag 25 april 2014

Alvorens Jo en ik vanmorgen naar de training vertrokken maakten we een tussenstop boven bij de staf van Sands Beach om er de verjaardag van Karina te vieren. Super leuk iedereen te samen happy te zien en sneden een mega grote taart aan.
Lang bleven we niet plakken er was immers nog werk aan de winkel!
In het sportstadion werden we zoals altijd vriendelijk onthaald en begon ik aan mijn training. Er was verschrikkelijk veel wind waar ik moest tegenop boksen.
IHet was vandaag een redelijke zware opdracht van 3 reeksen van telkens 4x 200m tegen hoge snelheid.  Ik haalde een veelbelovende maximum snelheid van 26,5km/u op deze korte afstand, het was echt een kippenvel moment! Zo snel reed ik nog nooit eerder op de 200m! En dit na mijn zware  schouder trauma! Het lijkt erop dat ik sterker dan ooit terug kom!
Moe maar super tevreden keerden we terug naar casa Sands Beach, waar ik in de Mai Tai bar mijn hongerige maag kon stillen.
Namiddag kon ik genieten van een mega zalige Stilo Vitae sportmassage. Ruben kan echt een stukske masseren hoor! Hij weet spieren te vinden die vast zitten waar je tot hij er op duwt geen weet van hebt dat ze ooit vast gezeten hebben. Het was pijnlijk en deed deugd tegelijk.
’s Avond was ik zo moe dat ik nauwelijks mijn ogen kon open houden tijdens het avondmaal.
IMG_4100 IMG_4101