Vrijdag 22 januari 2013

Toen ik me vanmorgen wilde herleggen in bed schoot er iets in mijn nek. Ik schreeuwde het uit van de pijn! Ik masseerde mezelf en probeerde wat te stretchen maar niets dat hielp. Het was zo erg dat ik zelfs moeite had om diep te ademen!

Ook al speelde de pijn me serieus parten, ik liet mijn afspraak namiddag bij Vigo gewoon doorgaan. Ik had er al zo lang naar uitgekeken om samen met hen een nieuw stel handschoenen uit te dokteren.

Wim die ik al jaar en dag ken van toen ik net in de rolstoel belandde is het grote brein achter mijn nieuwe handschoenen. Ik doopte hem in der tijd al om tot klus. Ongelofelijk hoe hij van niets tot zo’n prachtig resultaat kwam! Er is nu één test handschoen klaar die ik spoedig tijdens een training zal uitproberen. Later zal deze afgewerkt worden en zal de linker handschoen ook gemaakt worden! Ik ben benieuwd, het is alleszins al veel comfortabeler om te dragen dan diegene ik had!

Zenn die vond het maar saai en viel haast in slaap op mijn schoot. Ook Luc (Loekpictures) kwam een kijkje nemen om een paar mooie foto’s te shooten.

   

Ik voelde me eigenlijk slecht en had redelijk wat pijn maar als genodigde op het sportgala in Lier mocht ik deze sportshow niet missen. Vele bewondering waardige kampioenen werden gehuldigd op het podium. Ik kreeg de eer als Diestse de trofee sport figuur van het jaar stad Lier in ontvangst te mogen nemen! Bedankt AC Lyra!