Vrijdag 16 november 2012

De tijd vliegt hier veel te snel voorbij! Het voelt aan alsof ik gisteren arriveerde en het is al vrijdag jongens!

Na een stevig ontbijt trok ik mijn sportkledij weer aan voor een training. Ik smeerde mijn armen in met zonnecrème en mijn BES&T sportmassage crème en kroop in mijn wheeler. Alweer was het afzien en genieten tegelijkertijd. Omdat ik gisteren al langere afstand trainde besloot ik vandaag niet zo ver te gaan. Na 16 km bollen arriveerde ik weer in Nautilus waar Zenn me met een kwispelende staart weer stond op te wachten.

’s Middags had Marcella een heerlijke Paella klaargemaakt, jongens dat was smullen hoor.

Goed getraind, lekker gegeten en dan vallen de oogjes dicht. Hier kan ik echt wel aan wennen hoor aan die siestakes na de lunch!

Namiddag ontmoette ik de plaatselijke Lanzarotse Rotary club die Leda kwamen bezoeken.