Maandag 28 oktober 2013

Ik heb een naar weekend achter de rug. Zaterdag plande ik om enkele uren naar huis te gaan. ‘s Morgens werd ik op een speciale bracard naar de douche gevoerd. Ik verheugde me echt op een douche verwenbeurt maar dat draaide helaas anders uit! Ik kan me enkel de rit naar de douche herinneren, erna verloor ik het bewustzijn ik kan ik me van de hele voormiddag niets meer herinneren en had ik verder een rotslechte dag.

Gisteren ging ik met mijn zus naar de brunch t.v.v To Walk Again. Het was allemaal prima verzorgd en volledig tip top in orde gebracht door fantastische vrijwilligers!

Ik nam plaats aan het tafeltje waar Jo van de firma Vigo al aan zat. Er was een heerlijk buffet, genieten van de sfeer en lekkere buffet!

Toen ik aanschoof aan het buffet verloor ik alweer het bewustzijn. Achteraf hoorde ik dat iedereen dood ongerust was omdat ik meer dan een half uur buiten bewustzijn was.