Maandag 23 juni 2014  

Ik dacht gisteren ook eens goed te gaan supporteren voor onze rode duivels! The place to be was voor mij weer Chocolat Diest waar het weer lady’s night was. Toen ik er heen vertrok was alles nog ok maar terwijl ik naar de match aan het kijken was voelde ik me plots onwel worden. Spasmen kwamen enorm opzetten en kreeg verschrikkelijke pijnscheuten. Ik wist niet hoe ik me moest houden van de pijn en verloor verscheidene keren het bewustzijn. Het ging van kwaad naar erger, niet te doen. Cathy moest me met mijn rolstoel naar huis duwen, zelf rijden lukte me niet meer. Helemaal dubbel geplooid van pijn reed ze me naar huis. Ik hoor de het gejuich en gezang van op de grote markt in Diest van mensen die de overwinning van onze rode duivels aan het vieren waren. Wat had ik graag nog een kijkje gaan nemen en mee gevierd, maar dat ging helaas echt niet.

De wit/geel kruis verpleegkundige stond niet veel later thuis om me verder te helpen en was helemaal niet gerust in het zaakje. Aangezien ik dit wel meer heb probeerde ik haar gerust te stellen.

Om 4u in de ochtend kon ik pas de slaap vatten, echt vreselijk maar stond vanmorgen als een heel ander mens op, gelukkig maar!

Namiddag nam ik mijn rust en genoot van de warmte van de zon.

Vanavond werd ik uitgenodigd op de stuif uit van Casa Iberico. De eigenaars hebben vanaf morgen verlof en daarom nodigden ze hun vaste klanten uit om aan één grote tafel te eten. Tim bereidde met alle overschotten die hij nog had heerlijke tapas om duimen en vingers letterlijk af te likken. Wat een gezellige avond!