Maandag 22 sept 2014  

Sinds middernacht moest ik weer nuchter zijn, het was weer verzorgings day en moest ik weer onder narcose gebracht worden! Vandaag was het erg laat eer we naar de one day clinic vertrokken. Er waren vele kindjes voor me en in dat geval wacht ik met heel veel plezier wat langer! Onder begeleiding van psychologe Els waar ik toch wel heel veel steun aan heb en 2 vepleegkundigen werden we zoals altijd Weer leuk ontvangen. Het was weer een zeer pijnlijke transfer naar bad maar het lukte. De dokter kwam er ook even bij en beloofde me te vertellen hoe het er uit zou zien na de verzorging

Ik was snel in slaap en ben altijd blij dat ik het niet meer levendig moet meemake! het waren toch wel hele zware trauma’s die nog steeds in mijn geheugen gegrift zitten.

Toen ik weer uit mijn slaap ontwaakte kreeg ik het goede nieuws hoe mooi de griffen er uitzagen en hoe mooi de wonden aan het helen waren!

De transplantaties waren gelukt en de huid had een mooi rozige kleur. Wat een goede doorbloeding verklaarde! Mijn dag kon niet meer stuk!  De prognose zou zijn dat ik tegen 17okt naar uz Gasthuisberg zou gaan voor de operatie van een nieuwe pomp  en daar dan een weekje afstellen van de pomp en dan door naar Pelllenberg voor revalidatie.