Maandag 18 november 2013

Man, man, man, ik sliep vannacht amper 2u omwille van pijn! Zowat elk hoekje van mijn bed heb ik gezien en probeerde alle mogelijke houdingen uit om zo min mogelijk pijn te lijden.

Ik was blij dat het eerste op mijn programma kiné was. Isabel kon met de kiné behandeling de pijn iets minderen. Ik was uitgeput, meurreg, kapot! Mijn ergo therapie skipte ik voor één keer en probeerde te rusten.

Namiddag kreeg ik bezoek van vrienden en kwam Svetlana Bolshakova me het hart onder de riem steken.

Zenn die trok zich er niets van aan en ging buiten op mollenjacht wat een zeer koddig zicht was! Ze hing helemaal vol modder van het graven in het zand.

1

Terwijl ik in bed vanavond lag te kronkelen van de pijn in bed kreeg ik zeer aangenaam verrast bezoek! Prof Wim Distelmans kwam mijn kamer binnen gewandeld met dit kratje “dafalgan”! Een meer gepast cadeau kon niet voor dit moment! We hadden een zeer aangename babbel!

2