Maandag 17 november 2014

Vorige week had ik enkele rotte dagen met heel veel pijn en een mega slechte nachtrust van soms slechts een half uur slaap op een nacht. Ik was totaal uitgeput door de pijn en bitter weinige slaap. Gelukkig ging het na drie rotslechte weer beter en kon ik recupereren.

Gisteren avond mocht ik even ontsnappen uit uz Pellenberg voor een live radio interview bij radio MNM in Brussel. Maatje Jan pikte me op en reden samen naar thé place to be waar we zeer vriendelijk onthaald werden door de MNM crew!
Peter Vandevere leefde zich volledig uit in zijn radio uitzending terwijl ik kennis maakte met Brahim en Astrid waarmee ik in het programma zat maar maakte ook kennis met de 2 toffe zangers van Adil & Aka.
In de studio werd de tafel meteen elektronisch op mijn hoogte gebracht zodat ik goed bij de micro kon. Ik dacht meteen aan de ergo therapie, een perfect modern aangepaste elektronische hoog/laag tafel aanpasbaar voor ieders hoogte zalig gewoon!
Na enkele platen en aankondigen kon mijn gesprek met Brahim en Astrid beginnen over mijn verwondingen en de sport en uiteraard ook over muziek en sport. Het was een leuke babbel en werd ook een klein stukje van het lied dat meter Lieve Bullens en Walter Callebaut speciaal voor mij geschreven en gezongen hebben gedraaid en vervolgd door het lied van Agnes Obel dat ik verkoos als ontspanningsmuziek.
Astrid moest zoveel mogelijk keren pompen in een minuut en de luisteraars moesten gokken hoeveel keer ze zou kunnen pompen binnen die minuut. Ik lag in een deuk van het lachen toen Zenn haar helemaal ging aflikken toen ze uitgeteld op de grond lag na 7 keer pompen. Het was mega grappig. Telkens ik het filmpje bekijk lig ik haast dubbel van het lachen. Wat een zalig ontspannend avondje er tussenuit! Ik genoot er ten volle van. Op de terugweg had Jan nog een aangename verassing voor mij. Hij had in de koelbox een flesje dafalgan (cava) koud staan voor onze terugweg. Met de medicatie en doordat het zo lang geleden was was ik na één glas al aangeschoten en rolde ik al giechelend mijn Pellenbergs kamertje weer binnen. De verpleging die me in bed legden hadden er ook spik in. Ik geniet nog steeds na van mijn zalig avondje uit.
Vandaag was weer een normale dag van therapie. Eerst ergo en vertelde haar meteen over de mega aangepaste tafel in de MNM studio, erna kreeg ik weer tijdens de kiné lidteken massage en werden mijn benen gemobiliseerd. Namiddag genoot ik weer van mijn bezoek.