Maandag 1 september 2024  

Ik heb redelijk kunnen slapen op de eerste schooldag van de kinderen.

Een half uurtje voor mijn verzorging kreeg ik temesta en 2 morfine pilletjes toegediend tegen de pijn. Met bed en al werd ik naar een speciale kamer gevoerd met een bad om brandwonden te verzorgen. Het viel me op dat het er erg warm was.

Met een speciale plaat onder me werd de transfer naar het bad gedaan. Ik zag mijn been de lucht in gaan en verpleging knipte de verbanden los. Ik stond al nat in het zweet toen ze eraan bezig waren en begon zo ook mijn angst voor een schaar aan verbanden te creëren. Ik schreeuwde en huilde het weer uit van de pijn tijdens de verzorging niet normaal! Mijn wens was dan ook om het bewustzijn te verliezen en pas weer bij te komen als alles achter de rug was maar dat was jammer genoeg niet het geval.

Ook na de verzorging bleven de helse pijnen komen het waren zenuwpijnen.