Donderdag 29 oktober

Wat doet het goed om eens een nachtje te kunnen doorslapen! Je voelt je zoveel beter en heb veel meer energie.
Vandaag moest Basil zijn 1500m lopen en bijna vlak erna reed Peter zijn halve finale voor de 400m dus plande ik mijn training vlak ervoor in om aansluitend voor mijn 2 maatjes te kunnen supporteren.
De training verliep goed en voel me al klaar om te kunnen knallen op mijn laatste wedstrijd zaterdag.
Sophie hielp me na de training in de douche, mmm wat deed dat deugd!!! En dan recht naar de tribune om te supporteren. Basil deed enorm zijn best maar de kopgroep was veel te sterk waardoor hij er alleen voor stond de rest van de race. Uit mijn ervaring met de 800m waar ik ook niet in de groep mee kon wist ik dat hij puur op karakter moest lopen om een goeie tijd neer te zetten. Het is soms een beetje sterven tot aan de finish lijn. Dikke chapeau voor mijn maatje Basil. Niet veel later stond Peter aan de start voor de halve finale 400m. Hij haalde dinsdag glansrijk op de 100m zijn eerste gouden medaille. Nu bij de halve finale reed hij vlot als eerste over de finish lijn en mag hij net zoals ik zaterdag de finale rijden.
Vlak na de races hadden we het geluk dat we onmiddellijk een bus terug richting hotel konden nemen.
Na het avondmaal wat ons stilaan de keel begon uit te hangen omdat het elke dag ongeveer hetzelfde was. Kropen we ons bed in en keken nog wat tv tot dat onze ogen dicht vielen van de slaap.