Donderdag 22 oktober 2015

De dag voor mijn eerste wedstrijd. Het begint nu toch wel een beetje te kriebelen moet ik eerlijk toegeven. Heb vandaag eens goed mijn rust genomen en namiddag namen Veerle, Ann en ik de bus richting opwarmingspiste om wat los te kunnen rijden. Het was een heel gedoe om aan mijn wheeler te geraken maar eind goed al goed. Ik reed een paar rondjes los en deed een paar startjes op sein van Veerle en reed dan nog wat los en gaf me een goed gevoel. Alweer was alles kletsnat van het zweet van de vochtige warmte. Ik trok snel de natte kledij uit en trok droge kledij aan. We moesten niet lang wachten om de bus terug naar het hotel te nemen, we zaten zelfs helemaal alleen op de bus! Vandaag deed Livia mee met verspringen en werd knap 7de!
Hier in Doha en in het hotel wordt vanalles georganiseerd. Momenteel is er in het hotel ook een Harley Davidson treffen en heb ik al hele fijne mensen ontmoet! Er is ook een grote zeilwedstrijd aan de gang en een jetski wedstrijd. Tussen al die mooie dingen valt me ook op hoeveel slavernij er in die land is. Sommige dingen zijn hard om te zien bvb op onze terugweg met de bus zagen we slaven in de blakende zon met hakbijlen stenen in stukken kappen met grootse inspanningen.
Ook vandaag vroeg bed in om goed te rusten en te focussen op morgen!