Donderdag 15 mei 2014  

Ik heb heerlijk geslapen in mijn Zwitsers beddeke. Net voor de wekker zou aflopen werd ik wakker.

Na het ontbijt kroop ik terug even in bed om zoveel mogelijk energie te sprokkelen voor mijn allereerste wedstrijd morgen.

Rond half 12 vertrokken we richting Nottwil, the place to be voor de wedstrijden en het hele gebeuren er rond.

Aan de piste stonden Marie en Willy ons op te wachten. Willy was in de periode dat ik triatlon deed een man mijn een groot hart (nu nog steeds) en sponsorde mijn wielen van mijn handbike en wheeler en monteerde een speciaal elektronisch schakelsysteem van Mavic op mijn handbike. Ze zijn in de buurt op vakantie en vond het schitterend dat ze tot hier afzakten om me aan te moedigen voor aankomende wedstrijden!

Na het middagmaal trokken we naar de piste om mijn wheeler af te stellen. De piste was nog wat nat van de regen maar bolde goed. Af en toe waagde ik me aan een spurtje.

Lang trainde ik niet om mijn energie te sparen voor morgen.

Met my lucky number 17 in de hand keerden we weer terug naar ons hotel.

Na het avondmaal masseerde Veerle mijn nek en armen en kroop ik vroeg mijn beddeke in.

IMG_0201 IMG_0198