Dinsdag 25 december 2012

VROLIJK KERSTFEEST!

Dit jaar was het voor mij toch wel een bijzondere Kerst! Vanavond zat ik niet aan het Kerst diner bij familie maar wel in het prachtige Felix pakhuis in Antwerpen wat voor deze laatste week voor het nieuwe jaar omgebouwd was tot tv studio voor het programma “De Laatste Week” met Kobe Ilsen als presentator.

In de late namiddag werd ik thuis gelijk een sjieke madam opgepikt en werd naar Antwerpen gebracht. Het is zo eens wat anders! No worry’s!

We werden warm onthaald. Ik werd alvast rondgeleid in de studio en werd geschminkt voor de opnames.

Met honger moesten we al zeker niet op antenne! Er werd ons een overheerlijk Kerstmenu aangeboden om duimen en vingers af te likken!

De opnames zelf, die verliepen zeer vlot, ons Zenn heeft er zelfs gezongen! Zooooo grappig!

Na afloop konden we nog gezellig napraten tot de taxi me weer oppikte om weer huiswaarts te keren.