Dinsdag 23 april 2012

Vanmorgen kon ik weer genieten van een Boddyettics edelsteen massage van Walter in Cura. Mmmmmm zo zalig, heerlijk gewoon, ik geniet nog na! Mijn spieren werden beloond

In het Belgacom center in Brussel vond de persvoorstelling voor de memorial Van Damme plaats. Bob Verbeeck van Golazo deed de volledige voorstelling. Het zal “de max” zijn op 6 september in het Bouwdewijn stadion in Brussel! Het is de eerste keer dat validen en minder valide atleten gelijkwaardig behandeld worden!

Met ons hoofd nog in de wolken reed ik met coach Jo richting piste Leuven waar ik een training van coach Rudi Diels kreeg.

Man, man, man, de persoon die de lijnen van deze piste getrokken heeft had ofwel teveel alcohol naar binnen gewerkt ofwel al slaapwandelend gedaan. Wheeler correct afstellen is een onmogelijke zaak!

Het was een super training, ik heb weer veel bijgeleerd!