Vrijdag 25 januari 2012

Vannacht is de pijn weer enorm komen opzetten waardoor ik me vanmorgen niet al te best voelde toen ik opstond.

Ik nam wat platte rust maar namiddag had ik een afspraak bij Dexterssport in Opglabbeek om trainingsrollen voor mijn wheeler uit te testen. Dit was een hele belangrijke afspraak voor mij aangezien het de laatste tijd zo verschrikkelijk slecht weer is geweest en buiten trainen een onmogelijke zaak is. Met deze rollen zou ik dan in de toekomst bij zulk weer binnen kunnen trainen.

Papa pikte me op en reden samen naar the place to be waar we warm onthaald werden.

Ik wrong mezelf in het smalle zitje van mijn wheeler en begon te bollen. Mannekes, dat was nogal stoempen geblazen! Dat beloven zware trainingen te worden dacht ik bij mezelf. Raar maar waar, op dat moment wandelde er een man de zaak binnen die ons de tip gaf om er langs de zijkanten iets onder te steken zodat ze schuin stonden. Inderdaad, dat was heel wat beter om te bollen! Hij is zelfs zo lief om een nieuw systeem voor mij uit te tekenen, ik ben super benieuwd!

Het grappige was dat Zenn me telkens kwam aflikken. Net een levende carwash!

Met grote fierheid wil ik jullie meedelen dat ik 2 nieuwe hoofdsponsors heb die mijn nieuwe wheeler helpen bekostigen!

Bedankt Loodgieterij Mario en Zamex!