Woensdag 20 juli 2016

Ik heb vannacht weer super geslapen wat een goed gevoel geeft voor de wedstrijd. Een stralende zon, lekker warm echt Wielemie weer dus en goed geslapen, wat wil je nog meer!
Vanmorgen installeerde ik me even in de zon maar voelde snel dat het toch wat te warm was, en zon neemt energie weg dus ging ik 100m plat liggen in de zetel en viel in een diepe slaap. Alles was toch al klaar. De wheeler en de pomp stonden al in de wagen, mijn drinkbus was al gemaakt, ik had mijn race tenu al aan en reserve kledij was al ingepakt. Omstreeks 15u arriveerde mijn chauffeur van de dag Patricia en reden we samen naar Gent Brugge the place to be! Peter en Joyce waren er al, en wat later arriveerde coach Mieke ook. Een dikke 20 minuten voor de start hielp trouwe supporter en rechter hand Eddy me in mijn wheeler die op de rollen stond. Terwijl ik me aan het opwarmen was zei Liliane, “kijk eens wie hier is?” Ik keek op en zag dat het Hanne was het meisje in de rolstoel die je wel kent van in het programma “De wensboom” ze was er met de hele familie om me aan te moedigen, wat een super aangename verassing! Het speciale en leuke aan deze piste is dat er 2 finish lijnen zijn en dat men de start altijd kan plaatsen zodat de atleten altijd wind in de rug hebben. Maaaaaaar!!!! Deze voormiddag was er geen wind en had de organisatie alles al geïnstalleerd, maar namiddag kwam helaas de wind opzetten en stond de finish zo dat we wind op kop hadden en het zou te veel tijd in beslag nemen om alles te verzetten. Met als gevolg dat we de 100m en 200m met volle wind op kop moesten rijden. We waren slechts met 3 deelnemende wheelers. Peter, Joyce en ik. Op beide afstanden finishte ik als eerste van de dames.
Na de wedstrijden en het officiële  podium bedankte ik de organisatie en nam afscheid van al die lieve supporters die speciaal voor mij afgezakt waren naar deze meeting om me aan te moedigen. Patricia bracht me veilig weer thuis.