Mariekes gastenboek

Het gastenboek van Wielemie staat open voor iedereen die een beschaafde mening in een behoorlijk Nederlands wil formuleren. Reacties zijn alleen welkom als ze vergezeld zijn van een controleerbare voornaam, naam en een behoorlijk e-mailadres dat niet gepubliceerd wordt. Reacties die extremistisch, pornografisch, racistisch, seksistisch of beledigend zijn en/of laster en eerroof kunnen betekenen, of oncontroleerbare beschuldigingen of beweringen inhouden, worden verwijderd.


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(404)
(314) Koen Mestdagh
op 1 november 2015 om 14:06:15
email

Beste Marieke,

We vonden het tof en een eer jou te hebben ontmoet op de Wereldkampioenschappen van Doha, Qatar. ( je weet wel, het luidruchtig groepje Belgen) We eren jou voor alle titels, medailles, wedstrijd-performances, maar ook in jouw overlevingsdrang, je gevecht tegen de pijn, je dagelijkse challenges die je telkens weer tegemoet aangaat. We denken het te weten, maar indien je het niet meemaakt kan je het niet weten, anyhow, we hopen jou te kunnen steunen (al is het maar een beetje). Weet dat we jou enorm hard respecteren!! Ik wens je alvast vele knuffels toe en lekkere dafalgannekes. Voor ons ben je Sportvrouw van het Jaar. Again and again!
Hou je taai! en hopelijk tot ziens!

je fans en vrienden van Qatar

(313) Wendy DB
op 1 november 2015 om 12:06:01
email

Dag Marieke


Net zoals meer dan 1 miljoen andere Belgen heb ik ook de reportage van Het Huis bekeken. Heel erg aangrijpend, het greep me bij de keel.
Ik heb zelf in mijn nabije omgeving ook mensen heel erg weten lijden. Ik heb hun verzoek/ wens om euthanasie nooit in vraag gesteld. Ik begrijp dat zeer goed en ik denk dat het een vorm van opluchting en gemoedsrust brengt.
Wat me het meest van al bij blijft is jouw enthousiasme en positieve ingesteldheid. Laat dat een voorbeeld en inspiratie zijn voor velen van ons!

Wat een topprestaties in Qatar! Ongelofelijk hoe je dat hebt klaargespeeld. R e s p e c t!!! En drie dikken kussen, proficiat Wielemie!

Keep on smiling!


(312) Kaat
op 1 november 2015 om 00:05:02
email

Dag Marieke,

ik wou even laten weten dat ik naar de aflevering van Het Huis op één gekeken heb en ik een enorme bewondering heb voor je positivisme en je doorzettingsvermogen! Wat je moet doormaken ziet er erg zwaar en pijnlijk uit, chapeau hoe je er mee omgaat, elke dag, elk uur opnieuw...

Ik heb persoonlijk een klein kwaaltje waar mijn leven ook regelmatig door beïnvloed wordt, praktisch, ook een beetje pijnlijk (maar durf ik bijna niet meer te zeggen nu ik die aflevering gezien heb, bij jou is het buiten categorie) en soms zaken die ik moet afzeggen als ik teveel last heb. Dat is al frustrerend af en toe, maar het is geen vergelijking met de impact die jouw ziekte heeft op je leven, dan is het bij mij peanuts... Ik probeer er ook zo goed mogelijk mee om te gaan, maar jij bent echt waar een voorbeeld op dat vlak! De kracht die je hebt is buitengewoon! Respect!

Geniet van je "dafalgan", ik drink ook graag bubbels op zijn tijd ;-), geniet van je (samen met) 'ZENN zijn', geniet van alle dingen en mensen die jou gelukkig maken en vooral doen/laten en beslissen waar jij je het beste bij voelt... Probeer nog zoveel mogelijk leuke momenten mee te pikken!!!

Misschien een beetje een raar bericht van iemand die je niet kent, maar weet dat je inspirerend bent en jouw verhaal vele mensen raakt. Dat wou ik gewoon even delen in de hoop dat het je plezier doet dat te weten...

vriendelijke groeten, Kaat

(311) filip de belie
op 31 oktober 2015 om 20:50:12
email

Marieke,
proficiat voor je doorzettingsvermogen, je prestaties en je enthousiasme.
Voor mij ben jij De Sportvrouw van het jaar!


Doe zo voort en blijf proberen om de positieve momenten boven de negatieve te zetten.

Mvg

(310) Anne
op 31 oktober 2015 om 19:07:55
email

PROFICIAT met je medailles Marieke!! Knap gedaan!
Respect hoor!
Een mens bekijkt het leven anders na de uitzending van Het Huis!
Nog heel veel goeie moed, ook aan de mensen die naast je staan, die je helpen je pijn mee te dragen. Chapeau!!!
Van Harte

(309) Alpaerts Monique
op 30 oktober 2015 om 23:44:10
email

Hallo Marieke,

Wat ben jij toch een vrolijke en moedige vrouw en super atlete. Het is niet te geloven dat jij zulke geweldige topsport prestaties kan neerzetten ondanks die vreselijke spierziekte. Ik heb in tranen naar "Het huis" gekeken en ondanks alle miserie en pijnen kon jij toch uitbundig lachen op de trampoline en genieten van Zenn. Wat een prachtige hond en kameraad voor jou. Ik vond het zeer ontroerend om zien hoe jullie samen lagen te slapen. Ik begrijp nu ook jouw vraag om euthanasie beter.
Ik hoop van ganser harte dat je toch de moed kan vinden om de paralympics in Rio te halen en wens je daar veel sterkte voor. Ik hoop dat je daar dan weer kan schitteren en medailles kan halen.
Ik ken je niet persoonlijk maar wil je toch een dikke knuffel geven.
Veel liefs en tonnen RESPECT verdien jij.
Monique

(308) Fabienne
op 30 oktober 2015 om 20:49:42
email

Ik heb met veel ontzag,bewondering en ook veel verdriet gekeken naar de aflevering op Een.Wat u allemaal moet voelen van pijn is niet in woorden uit te drukken en toch probeert u nog steeds positief en vooral te genieten van alles.Was hard om te zien maar zo gaan er hopelijk ook veel mensen nu eens echt stil staan bij euthanasie.Dat men dat werkelijk maar doet als er geen enkele andere oplossing meer is.Bij deze stuur ik u een heel dikke en welgemeende knuffel,fabienne

(307) Marieke
op 30 oktober 2015 om 19:12:12
email

Hey Marieke,

Enorm veel respect voor jou, het doorzettingsvermogen dat jij hebt daar kan ik eens van dromen. Ik heb veel begrip en respect voor je beslissing.
Ik ben niet goed in schrijven maar ik kijk echt naar je op.

dikke knuffel
x Marieke

(306) Nancy
op 30 oktober 2015 om 17:22:19
url  email

Dag Willemieke,

Ik had al heel veel respect voor jou en nu, nu weet ik niet hoeveel meer ik er heb. En ben zeker dat ik niet de enige ben. Ik zou graag vrienden met je worden op Facebook maar je zit tot aan je limiet, dus ik kan er niet meer bij.
Hopelijk waren je nachten na de opnames ook minder zwaar en kan je je concentreren op je laatste race van zaterdag.
Ik zal voor je duimen.
Ik zal aan je denken.
Je bent een straffe madam
Vele groeten aan jou en aan Zenn.
Nancy

(305) michélë
op 29 oktober 2015 om 23:25:24
email

Beste Marieke,
Ik wens je ongeloofelijk veel moed en sterkte.
Lfs Michélé

WIELEMIE vzw

WIELEMIE vzw

Maatschappelijke zetel:
Kautershoek 19  bus A 3290 Diest
Ondernemingsnummer
0879.057.550
Rekeningnummer
(KBC) 733-0331107-76
IBAN: BE21 9799 3096 7003
SWIFT/BIC: ARSPBE22
CONTACT

CONTACT

Wielemie contacteren kan via het contactformulier op deze website of door te mailen naar wielemie@gmail.com
SPORTEN VOOR HET LEVEN
  • Auteur: Marieke Vervoort
  • Categorieën: Lifestyle & gezondheid, Sport
  • Pagina's: 240
  • Afwerking: paperback
  • ISBN: 9789089242327
  • Publicatiedatum: 02/10/2012
  • Formaat: 14 x 22
  • Verkoopprijs: € 19,50
Ad Square Ad Square
Ad Square Ad Square
Ad Square Ad Square
Ad Square
Ad Square Ad Square
Ad Square Ad Square
Ad Square Ad Square
Ad Square Ad Square
Ad Square Ad Square
Ad Square Ad Square
Ad Square Ad Square
Ad Square