Mariekes gastenboek

Het gastenboek van Wielemie staat open voor iedereen die een beschaafde mening in een behoorlijk Nederlands wil formuleren. Reacties zijn alleen welkom als ze vergezeld zijn van een controleerbare voornaam, naam en een behoorlijk e-mailadres dat niet gepubliceerd wordt. Reacties die extremistisch, pornografisch, racistisch, seksistisch of beledigend zijn en/of laster en eerroof kunnen betekenen, of oncontroleerbare beschuldigingen of beweringen inhouden, worden verwijderd.


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(404)
(294) serge & marijke
op 29 oktober 2015 om 00:07:02
email

Woorden zijn niets
daden des te meer
uw beslissing is GOUD
onze bedenkingen "NUTS"


(293) Joyce
op 29 oktober 2015 om 00:06:45
email

Ik heb altijd gesport. Vooral hardlopen en obstacle runs deed ik graag. Helaas ben ik geboren met een aangeboren heupafwijking waardoor ik volgende maand een nieuwe heup krijg. Op zich gelukkig dat het kan maar hardlopen gaat 'm nooit meer worden. Dus zoekende naar sporten met een beperking en kijken wat er nu voor uitdaging te vinden is. Kom ik op jouw naam en nu op je site. wat een sterke vrouw ben je . Een vechter met een enorm karakter. Wat heb ik respect voor je . Hoe je bent, hoe je sport en hoe je omgaat met je kloteziekte. Ik geef je dan ook een hele dikke welgemeende knuffel. Ik vind je een topper. X

(292) Hilde
op 28 oktober 2015 om 22:11:05
email

Dag Marieke,dag Wielemie ,

wat een bewondering heb ik voor jou ! Voor je prestaties maar vooral om wie je bent ! Je doorzettingsvermogen, je levenslust en optimisme, de manier waarop je het leven en de mensen omhelst ! Hier kunnen we allemaal wat van leren : genieten i.p.v te klagen en te zagen. Marieke, ik wens je nog heel veel sterkte en dank je voor het voorbeeld dat je voor mij en vele anderen bent !
Hartelijke groeten,

Hilde

(291) mia vleugels
op 28 oktober 2015 om 21:37:39
email

Prachtige reportage, wij kunnen niet beseffen waar jij de moed en de wilskracht vandaan haalt en de moed om te zeggen nu is het genoeg geweest.Jij bent een geweldige madam met je eeuwige glimlach en een steun voor vele mensen .Ik wens je veel sterkte en nog veel sportplezier .

(290) Danny Desmet
op 28 oktober 2015 om 20:48:27
email

Marieke,

Sinds een jaar heb ik last van tinnitus en zie ik het soms niet echt zitten..
Wat ik gisteren gezien heb en jou positieve heb horen en zien verkondigen maakte mij bewust dat het beetje suizen in mijn hoofd maar peanuts is .
Voor mij ben jij een grote madame.
Bedankt voor je openhartigheid

Danny

(289) Jordy Wouters
op 28 oktober 2015 om 19:42:49
email

Hoi Marieke Vervoort

Gisteren heb jij mij echt geraakt! Je verdient enorm veel respect en vooral liefde. In mijn ogen ben jij een groot voorbeeld voor iedereen. Ten allen tijde blijf je een goedlachse, vriendelijke en toffe levensgenieter, ondanks al je pijn.
Je hebt me niet enkel als persoon ontroert, maar ook als student geneeskunde. Het is ongelofelijk moedig dat je de keuze hebt gemaakt om voor euthanasie te kiezen. Veel patiënten durven dit nog steeds niet, of hebben vrees dat ze de slechte keuze maken enz.
Bovendien heb je me niet enkel als student geneeskunde ontroert, maar ook als de zoon van een mama met een spierziekte. Als sinds dat ik twee jaar was, heeft mijn mama een spierziekte. Hierdoor heeft ze me nooit kunnen oppakken of sport kunnen beoefenen met mij. Daarbovenop heeft ze op zeer jonge leeftijd (slechts 24) alles moeten opgeven: werk en sport. Elke dag denk ik na over hoe het zou geweest zijn als mijn mama kerngezond zou zijn. Het blijft toch steeds, na 17 jaar, nog moeilijk om aan te nemen. Ik put dan kracht uit de gedachte dat er mensen zoals jij zijn die van elke dag het beste maken. Ik zou niets liever willen op deze aarde dan dat jullie zouden genezen.

Ik wens je het allerbeste en heel veel liefde! Je bent een fantastische vrouw!

Groeten

Jordy

(288) Sonja van mileghem
op 28 oktober 2015 om 19:31:25
email

LIefste Marieke,
Jij kent mij niet, maar ik ken jou een beetje beter dankzij de uitzending in Het Huis van gisteren. Ik wil jou deze korte boodschap sturen, met kippenvel op mijn armen. Jij hebt zoveel kracht, moed, doorzetting, je bent zo positief, je hebt zoveel humor ondanks je laffe ziekte en verwoestende pijn. Je hebt een ongeloofelijke prestatie geleverd in Doah. Na wat ik gisteren heb gezien vraag ik me af hoe je zo een wereldprestatie uit je kleine lijf kon persen. Ongeloofelijk, formidabel! Ik begrijp waarom je die ene beslissing hebt genomen. Ik heb daar heel veel respect voor! Ik wens jou het allerbeste toe! Dikke knuffel! Sonja

(287) JAN DE CEUSTER
op 28 oktober 2015 om 19:02:11
email

Marieke,
proficiat met je heel mooie sportieve prestatie's,onlangs!
ik hoop dat je ziekte toch nog een tijdlang stabiel kan blijven
ik begrijp je beslissing,en ben blij dat Dr Wim je daarin kan helpen
dikke knuffel,
Jan

(286) Josée Reyners
op 28 oktober 2015 om 19:00:14
email

Marieke,

Je bent een voorbeeld voor ons allen, een straffe madame!
Dank om iedereen in "het huis" toe te laten en deelgenoot te laten zijn van je onmenselijke pijnen die je 's nachts moet doorstaan, kwellen, afmatten en toch zo'n wereldprestaties neer te zetten. Dit alles en je euthanasie beslissing die je later eens wil nemen verdienen onnoemelijk veel respect!

Het ga je goed
Josée

(285) Greet
op 28 oktober 2015 om 18:08:36
email

Hallo Marieke,
We kenden je alléén als een ongelooflijk sterke doorzetter in je sport met een heel sterk karakter. Sinds gisteren weten we nu allemaal dat je dit karakter ook nodig hebt om elke dag (en vooral nacht) te "over"-leven.
Heel veel sterkte in je moedige strijd Marieke en alle respect voor alles wat je doet en zal doen.
Een hartverwarmende dikke knuffel,
Greet

WIELEMIE vzw

WIELEMIE vzw

Maatschappelijke zetel:
Kautershoek 19  bus A 3290 Diest
Ondernemingsnummer
0879.057.550
Rekeningnummer
(KBC) 733-0331107-76
IBAN: BE21 9799 3096 7003
SWIFT/BIC: ARSPBE22
CONTACT

CONTACT

Wielemie contacteren kan via het contactformulier op deze website of door te mailen naar wielemie@gmail.com
SPORTEN VOOR HET LEVEN
  • Auteur: Marieke Vervoort
  • Categorieën: Lifestyle & gezondheid, Sport
  • Pagina's: 240
  • Afwerking: paperback
  • ISBN: 9789089242327
  • Publicatiedatum: 02/10/2012
  • Formaat: 14 x 22
  • Verkoopprijs: € 19,50
Ad Square Ad Square
Ad Square Ad Square
Ad Square Ad Square
Ad Square
Ad Square Ad Square
Ad Square Ad Square
Ad Square Ad Square
Ad Square Ad Square
Ad Square Ad Square
Ad Square Ad Square
Ad Square Ad Square
Ad Square